26 Nisan 2024, Cuma

Minik Başkan harekete geçti

5 Aralık 2016, Pazartesi 11:42

     


Çine İlçe Meclis Başkanı Sudenaz Harmankaya, ilçe okullarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Minik başkan Harmankaya, Aydın İl Meclis Başkanlığı'na aday olduğunu da açıkladı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, küçük yaştaki çocuklarda demokrasi ve cumhuriyet kültürünü geliştirmek amacıyla oluşturulan okul meclis başkanlığı seçimlerinde, eğitim gördüğü Atatürk İlkokulu'nda başkan seçilen 3. sınıf öğrencisi Sudenaz Harmankaya, Çine’de yapılan ilçe meclis başkanlığı seçimini de kazandı. Aydın meclis başkanlığına da aday olduğunu açıklayan minik başkan, ilçe okullarına teşekkür ziyaretlerine başladı. Başkan Harmankaya, ziyaret ettiği okullara basketbol, futbol topu ve kitap seti gibi hediyeler götürdü. Öğrencilerden okullardaki eksiklikleri de not alan başkan Harmankaya, eksikliklerin giderilmesi konusunda önümüzdeki günlerde çalışma başlatacağını söyledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ’ı ziyaret eden Sudenaz Harmankaya, Aydın İl Meclis Başkanlığı'na aday olduğunu söyledi. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ, Harmankaya’yı cesaretinden ötürü tebrik ederken eğitiminde başarılar diledi.

 

HATIRA ORMANI İÇİN GİRİŞİMDE BULUNDU

Çine Orman İşletme Şefliğini de ziyaret eden Çine Okul Meclis Temsilcisi Sudenaz Harmankaya, eğitim gördüğü Çine Atatürk İlkokulu adına da bir hatıra ormanı oluşturulması için girişimde bulundu. Çine Orman İşletme Şefi Aşkın Cüre, Harmankaya’nın talebini değerlendireceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler