26 Nisan 2024, Cuma

Çine'de okullara 23 görevli alınacak

1 Ekim 2016, Cumartesi 09:40

     


Çine Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede eğitim veren 22 okul ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne İŞKUR aracılığı ile birer görevli verileceğini, toplam 23 görevlinin alınacağını duyurdu.

 

Çine Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen kişilerin 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiği belirtilirken bu kapsamda daha önce 18 ay çalışanların başvurularının kabul edilmeyeceği öğrenildi. Başvuru yapan kişilerin 3 Ekim 2016 Pazartesi günü Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde saat 09.00 ile 12.00 arasında mülakat için hazır bulunmaları istendi. Alınacak olan görevlilerde erkek ya da kadın ayrıcalığı aranmadığı, 18 yaşını dolduran ve şartlara uygun herkesin başvuru yapabileceği belirtildi.

 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen kişilerin başvuru yapabilmeleri için başvuru formunu doldurmaları, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmaları, Sosyal Gvenlik Kurumu'ndan alınacak hizmet dökümü, okur yazar belgesi, sağlık ocağından alınmış sağlık raporu, taahhütname ve kimlik fotokopisinin olması gerekiyor.

 

TOPLAM 23 GÖREVLİ ALINACAK

Görevli alınacak okullar şunlar: Akçaova, Altınova, Çaltı, Dörtköyler, Evciler, Gökyaka, Hüseyin Özkan, Karaman, Karakollar, Kavşit, Kuruköy, Mutaflar, Ovacık, Topçam, Umurköy, Yolboyu ilkokulları, Feride Raşit Kalkan, Mustafa Türkoğlu ortaokulları, Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Öğretmen Fatma Öz Anaokulu ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler