26 Nisan 2024, Cuma

Çine yolunda çifte kaza: Kamyonet ve motosiklet tarlaya uçtu

28 Ağustos 2016, Pazar 14:02

     


Çine yolunda eş zamanlı meydana gelen iki ayrı kazada, Efeler'den Çine istikametine ilerleyen bir kamyonetle ters yönden gelen bir motosiklet yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazalarda hafif yaralanan 3 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Aydın-Muğla karayolunda meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı. Efeler’den Çine istikametine giden Mahmut Erol (46) yönetimindeki 64 AE 817 plakalı kamyonet, fren kilitlenmesi sonucu yoldan çıkarak kenardaki tarlaya yuvarlandı. Takla atan kamyonetteki iki kişi, polisler tarafından araçtan çıkarılarak olay yerine gelen ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Nakliye aracı olduğu öğrenilen kamyonetteki motosiklet ve araba yedek parçaları tarlaya saçıldı.

Kamyonet kazası ile eş zamanlı olarak, aynı yolun hemen karşısında da bir motosiklet kazası yaşandı. Mustafa Kabil (49), yönetimindeki 09 DM 078 plakalı motosiklet ile Efeler istikametine seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kenardaki tarlaya yuvarlandı. Kazada hafif yaralanan Kabil, Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. (NACİ ERİŞ)







 
Son Eklenen Haberler