26 Nisan 2024, Cuma

Milletvekilinin kardeşi de gözaltına alındı

27 Temmuz 2016, Çarşamba 11:31

     


Aydın’da, Fethullahçı Terör Ögütü’ne (FETÖ) yönelik devam eden operasyonlarda AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in kardeşi Ömer Erdem'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Aydın’da, Fethullahçı Terör Ögütü’ne (FETÖ) yönelik devam eden operasyonlarda, dün 82 kişi daha gözaltına alındı. Daha önce gözaltına alınıp sorguları devam eden 24 kişi ile birlikte 106 kişi gözaltında bulunuyor. Haklarında gözaltı kararı bulunan 61 kişi de halen aranıyor.

Aydın’da işadamlarına yönelik FETÖ operasyonları sürüyor. Bu kapsamda dün, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in kardeşi esnaf Ömer Erdem, CHP’li Efeler Belediye Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu, Ergenler Giyim’in sahibi Semih Ergen, Kibar Sarrafiye’nin sahibi Mesut Kibar, Aydın Sanayi Odası Meclis Üyesi Eliçelik Tarım Aletleri firmasının sahibi Fetay Eliçelik ve Petrolcü ve Müteahhit İşadımı İbrahim Uşaklı’nın da aralarında bulunduğu 82 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Gözaltına alınan işadamlarının Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor. Bazı işadamlarının, daha önce FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan ve itirafçı olan kişilerin ifadeleri doğrultusunda gözaltına alındıkları öne sürülüyor. (NACİ ERİŞ)







 
Son Eklenen Haberler