26 Nisan 2024, Cuma

Erzincan’daki kazanın ateşi Aydın’a düştü

27 Mayıs 2015, Çarşamba 11:06

     


Çine Adnan Menderes Barajı'nda uzun yıllar proje müdür olarak görev yapan Celayir Şahin, elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti. Şahin’in bu ölüm haberi Aydın ve Çine’deki dostlarını derinden üzdü.

 

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde yapımı yapımı yaklaşık 5 yıldır devam eden Ayvalı Baraj inşaatında proje müdürü olarak görev yapan Celayir Şahin, trafik kazasında hayatını kaybetti. Şahin, geride gözü yaşlı bir eş ve 3 çocuk bıraktı.

Kaza, Salı günü saat 17.00 sıralarında Erzincan-Sivas Karayolunun 55'inci kilometresinde meydana geldi. Samet Şahin idaresindeki 06 FC 3500 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir eden Ercan Kaplan idaresindeki 07 EDY 40 plakalı TIR'a ait dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR dorsesinin altında adeta hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Samet Şahin ve araçta yolcu olan Celayir Şahin ile Harun Bulut ağır bir şekilde yaralandı.

Sıkışan yaralıları Erzincan İl Affet Acil Durum Müdürlüğüne bağlı Arama Kurtarma ekipleri uzun uğraşların ardından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası araç içerisinden güçlükle çıkarırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan, Ayvalı Barajı Proje Müdürü olarak görevine devam eden Celayir Şahin yaşamını yitirdi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler