26 Nisan 2024, Cuma

Çine'de pazar dönüşü kaza:2 yaralı

20 Temmuz 2017, Perşembe 19:15

     


Çine’de meydana gelen okul servisi ve motosikletin çarpıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı. Sebze ve meyveler bulvara saçıldı.

 

Kaza, Çine Adnan Menderes Bulvarı İtalyan Köprüsü Kavşağı’nda saat: 18.20 sıralarında meydana geldi. Çine’den Efeler istikametine seyir halindeki Osman Ali Acar yönetimindeki 07 CTN 28 plakalı motosiklet ile kavşağı kullanarak ilçe merkezine dönüş yapmak isteyen İlker Türköz yönetimindeki 09 P 4586 plakalı içerisinde yolcusu bulunmayan okul servis minibüsü çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerindeki Osman Ali Acar ve Nurten Yüzgeç vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. 

 

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenilirken, polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. Motosikletteki sebze ve meyvelerin kaza nedeniyle bulvara saçıldığı kazada  trafik bir süre kavşak ile bulvara bağlanan yan yoldan sağlandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler