26 Nisan 2024, Cuma

Uykusuzluk ve açlık kazaya neden oldu

20 Haziran 2016, Pazartesi 16:35

     


Uykusuz ve aç olarak direksiyona geçip Muğla'dan yola çıktığı bildirilen sürücü, Çine’de yaptığı kazada yaralandı. Yaralı, 112 Acil Servisi ekipleri tarafında Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Muğla – Aydın karayolu üzerindeki Yağcılar Mahallesi'nde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla’dan Aydın’a seyir halinde olan 57 yaşındaki Şakir Uçar yönetimindeki 34 VY 3368 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kenardaki bariyerlerin üzerinde yaklaşık 25 metre kayan araç, daha sonra takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Uçar, sıkıştığı yerden Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine İtfaiye Amirliği ekipleri tarafında çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıkları yaralı sürücüyü ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralı Uçar'ın, araçtan çıkarılırken, uykusuz ve aç olduğu için kaza yaptığını söylediği öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler