26 Nisan 2024, Cuma

Mutlu günlerinde öldüler... Çine'ye ateş düştü

15 Ağustos 2014, Cuma 10:06

     


Aydın’ın Çine İlçesi’nden Bölüntü Mahallesi’nden Balıkesir'in Karesi İlçesi'nde, kına gecesi düzenlenen düğün salonunu basan Mehmet Fatih Ç., misafirlere korku dolu anlar yaşattı. Açılan ateş sonucu damat Aytekin Vay (27) ve damadın babası Nevzat Vay (65), hayatını kaybederken 6 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında, Hacı İsmail Mahallesi Zağnospaşa Caddesi'ndeki üzerinde bulunan düğün salonunda meydana geldi. Gelin Gülden Aykurt ile damat Aytekin Vay'ın kına gecesinin devam ettiği sırada kızın akrabası olduğu iddia edilen Mehmet Fatih Ç. 10 V 8767 plakalı otomobiliyle düğün salonuna geldi. Otomobilden pompalı tüfeğini alıp salona giren Mehmet Fatih Ç., rastgele ateş etmeye başladı. Mehmet Fatih Ç., damat ve gelinin bulunduğu yöne doğru ateş ederken salonda büyük bir kargaşa yaşandı. Tüfekten çıkan saçmalarla damat Aytekin Vay ve damadın babası Nevzat Vay, olay yerinde yaşamını yitirdi. Fatma Uydaş, Aliye Vay, Aslı Gümüş, Gülten Vay, Cemil Can Aslan ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürülüp tedaviye alındı. Olay sonrasında Mehmet Fatih Ç., düğün salonuna gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Mehmet Fatih Ç.'nin psikolojik tedavi gördüğü iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler