26 Nisan 2024, Cuma

Çine’de hırsızlık olayının faali tanıdık çıktı

15 Şubat 2022, Salı 16:15

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar’ın işyerinde meydana gelen hırsızlık olayının faallerinden birisi daha önce işyerine gelip giden kişi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili 7 kişinin soruşturmasının devam ettiği ifade edildi.

 

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar’ın Sanayi Sitesi K Blok’ta bulunan bobinaj işletmesine geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde giren hırsızlık zanlıları, yaklaşık 100 bin lira değerinde bakır tel makaralarını çalmıştı. Kar maskeli hırsızların belirlenmesi için polis ekipleri uzun süreli çalışma yaptı.

Hırsızlık olayı ile ilgili 7 kişi gözaltına alınırken, zanlıların işyerindeki çelik kasayı hedef aldıkları, ancak bunda başarılı olamadıkları kamera kayıtlarına yansıdı. Çelik kasanın kilidini açamayan hırsızlık zanlılar, bu kez işyerindeki bakır telleri çaldı. Çalınan 22 adet bakır tel makarası sağlam vaziyette ele geçirilirken, hurdacıya satılan 10 makaranın parçalanarak hurdaya dönüştürüldüğü belirlendi. Olayı gerçekleştiren zanlılar arasında daha önce işyerine gelip giden V.Y. ile arkadaşı İ.S.’nın yer aldığı ve hırsızlık olayını bu iki ismin organize ettiği öğrenildi. Genişletilen soruşturma ile 7 zanlının gözaltına alındığı ifade edildi. Zanlıların sorgularına devam edildiği belirtildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler