29 Mart 2024, Cuma

İYİ Parti İl Başkanı Demirci ihraç edildi

13 Aralık 2021, Pazartesi 10:24

     


İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci partiden ihraç edildi. İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu’nun aldığı karar ile ihraç edilen Demirci, haksız yere ihraç edildiğini ve hukuki haklarını kullanacağını ifade etti.

 

Tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilen İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci partiden ihraç edildi.

“GÖNÜLDEN BAĞLI OLDUĞUM PARTİMDEN BENİ UZAKLAŞTIRAMAYACAKTIR”

İhraç kararı ile ilgili açıklama yapan Demirci, “Hakkımda yürütülen bir disiplin soruşturması neticesinde genel merkez yüksek disiplin kurulunca "ihraç" kararı verildiğini öğrenmiş bulunuyorum. Asılsız, haksız ve dayanaksız verilen bu karara karşı hukuki haklarımı kullanacağım malumunuzdur. Elbette bana karşı bu kurguyu hazırlayanlar da bunun siyasi ve ahlaki mesuliyeti altındadır. Lakin kimse benden kurucusu olduğum partime zarar verecek bir tutum içine girmemi beklemesin. Resmi kayıtlardan olan bir ihraç gönülden bağlı olduğum, kurucusu bulunduğum partimden beni uzaklaştıramayacaktır. Bundan sonra da milletimin son umudu olarak gördüğüm partime bir gönüllü nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler