• 3 Mayıs 2023, Çarşamba 19:53

“AK Parti ile CHP’nin hizmet anlayışının farkı kendini gösteriyor”

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, seçim çalışmaları kapsamında Çine’yi ziyaret etti. Çine’de Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Ökten, Aydın Büyükşehir Belediye’sinin sorumluluğundaki, Çine OSB yolunun halen yapılmadığını söyleyerek, “Çine’nin gururu olan OSB’ye maalesef yakışmayan bir yol. AK Parti ile CHP’nin hizmet anlayışının farkı kendini gösteriyor” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, seçim çalışmalarını Çine’den yürüttü. Meslek Odalarına ziyaret eden Ökten, gittiği Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) açıklamada bulundu. OSB’nin Çine’nin gurur kaynağı olduğunu ancak OSB’nin yolunun hendek ve çukurlarla dolu olduğunun altını çizerek Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki yolun halen yapılmadığını söyledi. Ökten, buraya yatırım yapan işadamlarına ve buradan hizmet alan kişilerin böyle bir yoldan OSB’ye ulaşmasının hiç uygun olmadığını belirterek, “Organize Sanayimiz, Çine’nin gurur kaynağı olan bir organize sanayi bölgesi oldu. Buranın gelişimini önemsiyoruz ve AK Parti olarak desteği sağlıyoruz. Fakat yerel yönetimlerin de buradaki fabrikalara, iş adamlarına gerekli önemi vermesi gerekiyor. Burada büyüyen ve büyümeye açık bir organize sanayi bölgesi var. Burada yatırımcılar ve hizmet almaya gelen iş insanlarının böyle bir yola girince ne düşünür. Büyükşehir Belediyesine ait bu yolun hızlıca yapılması gerekiyor ve AK Parti ile CHP’nin hizmet anlayışının farkı kendini burada da gösteriyor” dedi.

“CHP SEÇİLDİĞİ YERLERDE BİLE MİLLETİ EZİYET EDEN BİR ANLAYIŞA SAHİP”

Aydın’ın ve OSB’nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen bir yerel yönetim olduğunu kaydeden Başkan Ökten, “Biz AK Parti olarak bütün yatırım ve desteklerimizi sürdürürken, seçildiği yerlerde bile bir yolu yapamayan bir yönetim anlayışı var. Bu millete eziyetten başka bir şey değildir. Defalarca dilekçeler verildi. Civar köydeki vatandaşlarında bu yol konusunda talepleri oldu fakat halen yapılmış bir şey yok. Çine Organize Sanayinin büyümesi belki de onları çok mutlu etmiyor” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oy oranıyla yeniden cumhurbaşkanı yapacağız diyen Ökten, “CHP ile HDP’nin yakınlaşmasını milletimiz görüyor. Seçmenimize inanıyoruz, Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız” diye konuştu.

Yapımı devam eden yeni Çine Devlet Hastane inşaatına giden Ökten, hastane hakkında bilgi aldı. Ökten, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililerle ziyaretlerine devam etti. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.