29 Mart 2024, Cuma

Damada sabaha kadar işkence yaptılar

26 Temmuz 2021, Pazartesi 17:24

     


Yenipazar’da Şeyda Ünübol ile evlenen damat Alican Cengiz’e, arkadaşları sabah saat 05.30’a kadar işkence yaptı. Arkadaşlarının tüm isteğini yerine getiren damat Cengiz, daha sonra balayına çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Yenipazar Kadın Kolları eski Başkanı İlkay Güroğlu Cengiz’in oğlu Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde Spor Psikoloğu Alican Cengiz ile yine geçen dönem MHP’den Yenipazar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ünübol’un kızı Konya Cihanbeyli Hodooğlu Ortaokulunda İngilizce Öğretmeni Şeyda Ünübol, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Yenipazar’daki düğün merasimine, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı, İl Kadın Kolları eski Başkanı Demet Pilevneli, MHP İlçe teşkilatı, her iki ailenin yakınları ile misafirleri ve genç çiftlerin arkadaşları katıldı. Genç çiftin 2 gün süren düğün törenleri, Yenipazar Zafer Savcı Sosyal Tesislerinde kız evininin hazırladığı kına eğlencesiyle başladı. Ertesi günü her iki aile tarafından Yenipazar Kapalı pazar yerinde gelen misafirlere yemek ikramı yapıldı. Akşam üzeri kız evinden gelin alma ve akabinde Çamlık Yazlık Düğün Salonu’nda yapılan görkemli balo gecesinde konuklar doyasıya eğlendi. Gece, takı merasimi ve geleneksel zeybek oyunları ile son buldu. Oğlunun en mutlu gününde felçli olması nedeniyle tekerlekli sandalye ile geceye katılan baba Reşat Cengiz, katılan herkese teşekkür ederek, “Allah herkesin evlatlarına böyle güzellikler nasip etsin. Çok güzel bir duygu” dedi.

Çiftler dünya evine girmeye hazırlanırken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar damat Alican Cengiz’in arkadaşları çeşitli işkence yaptı. Yenipazar’ın gelenek ve göreneklerine özgü damat işkencesi çeşitli versiyonlarla sabah 05.30’da son buldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler