29 Mart 2024, Cuma

Bankacılar bu kez mutlu geleceğe imza attı

5 Mart 2022, Cumartesi 11:36

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde düzenlenen nikah töreninde banka çalışanları Feriştah Fulya Cambazoğlu ile Çine'nin Akçaova Mahallesi'nden Mustafa Çamlı mutlu bir gelecek için imza attı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Halkbank Efeler Şubesi çalışanlarından Feriştah Fulya Cambazoğlu ile  Çine Bankkasında bir dönem çalışan ve şuan Halkbank Nazilli Şubesi çalışanlarından Mustafa Çamlı, Efeler Nevzat Biçer Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

 

Aydın Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Volga Murat Cambazoğlu ve MHP Aydın İl Kadın Kolları eski Başkanlarından Serap Cambazoğlu’nun bankacı kardeşi Feriştah Fulya Cambazoğlu ve meslektaşı olan Halkbank Nazilli Şubesi çalışanlarından Mustafa Çamlı’nın nikahlarını, Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altındiş kıydı. Gelin Cambazoğlu’nun nikah şahitliğini Halkbank İzmir Bölge Koordinatörü Murat Erdoğan, Damat Çamlı’nın şahitliğini ise Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, nikah işleminin ardından evlilik cüzdanını gelin Cambazoğlu’na teslim ederek, çiftlere mutluluklar diledi.

 

Nikah törenine, Cambazoğlu ve Çamlı aileleri yakınları ve bankacı çiftin arkadaşları katıldı. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Nikaha katılan davetliler, ‘Halkbank Efeler Şubesi ile Nazilli Şubesi dünür oldu’ yorumunda bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler