20 Nisan 2024, Cumartesi

Aydınlı yazar Leyla Okay Çiftçi’nin romanı raflardaki yerini aldı

30 Ağustos 2016, Salı 15:40

     


Aydınlı yazar Leyla Okay Çiftçi’ye ait İzdüşümü adlı roman, raflarda yerini aldı. Çiftçi, "Bu romanı yazabilmek için hayal gücümü oldukça zorladım" dedi.

 

Aşkta tesadüf diye bir şeyin olmadığının anlatılmaya çalışıldığı hikaye anlatmaya çalıştığını söyleyen Çiftçi, "Roman sizi, ilk sayfadan itibaren içine çekecek. İçindeki sözler sizi bambaşka hislere sürükleyecek. Eminim ki benim yazarken hissettiklerimi okuyucum da hissedecek" dedi.

5 Şubat Yayınları'nın katkılarıyla kitabı çıkardığını, yayın evinin edebiyat dünyasına yeni isimler kazandırmak için birçok güzel yazara destek verdiğini belirten Çiftçi sözlerine şöyle devam etti:

"Çok kısa bir süre içerisinde okuyucuya birçok değerli yazar ve birbirinden güzel kitap ulaştıran 5 Şubat Yayınları'nın ben altıncı yazarıyım. Bu zamana kadar hiçbir konu da desteklerini esirgemediler. Bir ilgiyi de okuyucularımdan bekliyorum. Bu saatten sonra onların beğenilerine ve takdirine bırakıyorum. Hayatı sorgulamalarım sonucunda herkesin bir yaşam amacı olduğunu keşfettim ve kendi yaşam amacımı gerçekleştirmek için adımlarımı hızlandırarak bu kitabı çıkardım."

 

Leyla Okay Çiftçi kimdir?

 

17 Aralık 1985 Nazilli doğumlu olan Leyla Okay Çiftçi, eğitimini Aydın Çine ve Bodrum'da çeşitli okullarda tamamladı. Halen Açıköğretim Fakültesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü'ne devam ediyor. Şu an Çine'de ikamet ediyor. Evli ve bir kız çocuğu sahibi. Leyla Okay Çiftçi'nin İzdüşümü ilk romanıdır. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler