23 Nisan 2024, Salı

Kaçıranlar için Aşkın Halleri tekrar sahnelenecek

18 Mayıs 2016, Çarşamba 17:44

     


Geçtiğimiz günlerde Çine Kültür Derneği tarafından organize edilen ve tamamen Çineliler tarafından hazırlanıp sahnelenen Aşkın Halleri adlı iki perdelik tiyatro oyunu, yoğun istek üzerine bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

Çineli Ömer Önen, Mehmet Kırem, Ceren Akbaş, Gonca Soyluer, Mustafa Demir, Serhat Atılgan, Şakir Demir, Cevat Taşdemir, Deren Demir, Arife Özer, Mehmet Kerpiçli’den oluşan tiyatro ekibinin hazırladığı Aşkın Halleri, 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 20.30’da Çine Belediye Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

 

SALON DOLUNCA, ÇOK SAYIDA İNSAN İZLEYEMEMİŞTİ

Çine Kültür Derneği tarafından organize edilen ve her şeyiyle Çine yapımı olan Aşkın Halleri adlı 2 perdelik tiyatro oyunu, geçtiğimiz günlerde Çine Kültür Merkezi salonunda seyirci ile buluşmuş, salon tıklım tıklım dolmuş ve oyununu izlemeye gelen birçok kişi oturacak yer bulamadığı için salondan ayrılmak zorunda kalmıştı. 7’den 70’e her insanın karşı cinse karşı hislerini komedi tarzında işleyen Aşkın Halleri adlı tiyatro oyununu sahneleyen ekip, Çinelilerden gelen yoğun istek üzerine bir kez daha seyirci karşısına çıkma kararı aldı. (ARİF ALİ UYGUÇ)







 
Son Eklenen Haberler