28 Mart 2024, Perşembe

Otogargara Çinelileri güldürdü

12 Mayıs 2016, Perşembe 16:57

     


Çinelilerden ve Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören gençlerden oluşan tiyatro ekibinin sunduğu, ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’nın oyunu Otogargara, Çinelilere keyifli ve kahkahalı anlar yaşattı.

 

Daha önce 7 Kocalı Hürmüz adlı komedi oyununu Çinelilerle buluşturan tiyatro ekibi, bu kez Yılmaz Erdoğan’ın Otogargara oyununu sahneledi. Çineli ve Çine Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören gençlerden oluşan tiyatro ekibi, izleyenlere keyifli ve bol kahkahalı bir akşam yaşattı. İstanbul otogarını ve otogarda insanların yaşadıkları problemleri komedi tarzında anlatan oyunu Çine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Okan Atay da izledi.

 

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Ayşegül Verdi’nin yönettiği, Serhat Atak’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Otogargar adlı tiyatro oyununda, Abdurrahman Karhan Yıldız, Ayla Fatma Türkan, Ayşegül Verdi, Bayram Küçüktepe, Eda Derin, Mustafa Demir, Mükail Gül, Neşet Yıldırım, Serhat Atak, Şevket Karadağ ve Öznur Öncü rol aldı.

Çine Belediyesi Kültür Salonu'nda oynanan Otogargara Çineliler tarafından büyük ilgi gördü, salon tıklım tıklım doldu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler