25 Nisan 2024, Perşembe

Okul sergisini geleneksel hale getirdiler

2 Haziran 2016, Perşembe 14:46

     


Akçaova Ortaokulu'nun düzenlediği 6. Geleneksel Fotoğraf, Resim ve Tasarım Sergisi, okulun sergi salonunda açıldı. Okulda 6 sene önce fotoğraf ile başlayan sergi, her sene daha da büyüyerek tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin katkıda bulunduğu çok geniş bir çalışma haline geldi.

 

Sergi açılışına, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Akçaovalılar katıldı. Her dersten çalışmanın yer aldığı serginin açılışına katılım, önceki yıllara oranla daha fazla oldu. Özel yaptırılan tişörtü giyip şapkayı takan görevli öğrenciler, misafirlere çalışmalarının tanıtımı yaptı.

 

Sergide öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resimler ve çektikleri fotoğraflar da yer aldı. Ayrıca her sınıfa özel olarak yaptırılan ve öğrencilerin 2030 yılında ne olmak istediklerini söyledikleri bir konuşma balonu tuttukları afişler de yer aldı. Osmanlı dönemine uzanan tarihi paralar ve son zamanların popüler oyunu TriviaCrack’in maketi de sergide ilgi çekti.

 

Sergi için hazırlanan ‘Akçaova Hatırası’ maketinde ve sergi hatırası çerçevesinde de misafirler hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Okul Müdürü Yavuz Karaaslan, serginin gelecek yıllarda da devam edeceğini bildirdi, her sene daha da geliştirdikleri serginin hazırlıkları sırasında okulda oluşan birlik beraberliğe dikkati çekti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler