29 Mart 2024, Cuma

"En mutlu günümüz işkenceye dönüşüyor”

21 Mart 2023, Salı 14:13

     


Çine’nin Mutaflar Mahallesi sakinleri mahallenin tek cemiyet alanının yetersiz ve etrafının da açık olmasından dolayı misafirlerine karşı mahcup olduklarını belirterek, “En mutlu günümüz işkenceye dönüşüyor” dedi.

Çine’nin Mutaflar mahallesi sakinleri, yaz aylarında genellikle yaylaya taşındıklarını ifade ederek, düğün ve nişan cemiyetlerini bu nedenle kış aylarında yaptıklarını söyledi.

Mutaflar Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda nişan yaptığını, fakat yağmur ve rüzgardan dolayı zor anlar yaşadıklarını belirterek, “Mutaflar mahallesinde yaşayan kişiler genellikle yazın yaylaya göçer. Böyle olunca da yazın burada pek düğün olmaz. Biz mahalle halkı olarak genellikle kış mevsiminde düğün, nişan yapmak zorunda kalırız. Fakat düğün salonumuzun etrafı kapalı olmadığı için rüzgar ve yağmurdan dolayı cemiyetimiz rezil oluyor” diye konuştu.

İnsanların hayatlarında bir defa evlendiklerini söyleyen fakat rüzgar ve yağmurdan dolayı en özel günlerinin mahvolduğunu belirten Yıldırım, “Çocuklarımız hayatlarında bir defa evlenecek, en güzel günleri mahvoluyor. Düğün salonumuz hem küçük bunun biraz daha genişletilmesini istiyoruz. Hem de yağmur ve rüzgardan dolayı misafirler ikram edilen yemekleri yiyemeden kalkıp gitmek zorunda kalıyor” ifadelerini kullandı. Düğün salonuna çözüm isteyen Yıldırım, “En güzel günümüz işkenceye dönüşmesin” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler