• 12 Mayıs 2015, Salı 17:26

Testere Çine'de Velesbit'in galası yapıldı

Halit Güler, Harun Kızılaslan

Aydın’ın ürünlerini dünyaya tanıtmaya çalışan fenomen 'Harun RH+' lakaplı çılgın yönetmen Harun Kızılarslan’ın yönettiği, Güler Bisiklet'in sponsorluğunu üstlendiği kamu spotu içerikli viral film 'Testere Çine'de Velesbit'in galası yapıldı.

 

Çine Kültür Derneği'nde düzenlenen galaya, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, eski AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Uğurlu,ünlü oyuncu Nihat Kabız ve çok sayıda Çineli katıldı.

 

Çocukların teknoloji ürünlerinden biraz olsun uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan ve çekimleri Çine Kuvayi Milli Parkı ve Güler Bisiklet önünde çekilen Testere Çine'de Velesbit'in galasına Çineliler yoğun ilgi gösterdi. Gala'da davetlilere yiyecek ve içecekler ikram edildi. Gala’da Harun Kızılarslan’ın yönettiği ve başrollerinde oynadığı bir çok kısa reklam filmleri de hatırlanırken, Güler Bisikleti’nde medyada konu edinilen haber ve yayınları da izlendi. Galada Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın da mesajı okundu.

 

ZEYTİNYAĞI PROJESİ

Gala’da konuşan Harun Kızılarslan, “Çine’de yaptığımız bu kısa film umarım ilgi görür. Biz Aydın’ın birçok değerini kısa filmler ile gündeme getirdik. İlçe ilçe dolaşıyorum ama ben Çine kadar duyarlı bir ilçe görmedim. Zeytinyağını Çine’ye empoze etmeyi düşünüyorum” dedi.

 

OĞLUNUN VERDİĞİ CEVAP HER ŞEYİ FARK ETMESİNE SEBEP OLDU

Güler Bisikletin sahiplerinden Halit Güler ise, “Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün teknolojik ürünlerin bağımlısı haline gelmiş çocuklarımız ve insanımıza hayatın içinde yürümek koşmak ve bisikletin olduğunu hatırlatmak için buradayız. Ben bisikletçiyim bir haftanın sonunda bir program yaptım. Kızıma oğluma dedim ki bisiklet bineceğiz dedim kızım evet dedi ama oğlumun verdiği cevap beni dondurdu. Oğlum, baba internetten bir oyun indirdim ben bisikleti oyunda bineceğim, siz gidin. Bu cevap beni birçok şeye sevk etti. Yaptığım araştırmada çocuklarımızın elinde telefon kulağında kulaklıkla teknolojinin esiri olmuş bir şekilde geçtiğini fark ettim. Geçenlerde basında okuduk, bir genç kızımız Aydında kulağında kulaklıkla trenin altında kalarak hayatını kaybetmişti. Allah rahmet eğlensin ailesine sabırlar versin. Güler Bisiklet olarak Çine’de kazanıyor, Çine’de harcıyor sosyal sorumluluk çerçevesinde gücümüz neye yetiyorsa onu yapıyoruz” diye konuştu.

 

Galanın sonunda Harun Kızılarslan’a Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Güler Bisiklet’in sahiplerinden Halit Güler plaketlerini takdim etti.

 

TESTERE ÇİNE'DE VELESBİT VE BİSİKLETİN ÖNEMİ

Kamu spotu içerikli olarak gerçekleştirilen Testere Çine'de Velesbit'te bir çocuk rüya görür, rüyasında testere adlı karakter çocuklara bir oyun oynar. 2 çocuk bisikletlerini tamamlarken, rüyayı gören çocuk ise bunu başaramaz. Korku komedi tarzında işlenen ve bisikletin yaşam üzerindeki olumlu etkilerini açığa çıkaran filmin sonunda ise izleyicilere şu mesaj verilir: Bisiklet hava kirliliğine sebep olmayan bir ulaşım aracıdır. Türkiye'de bisiklet kullanımı stres, obezite, tansiyon, sırt ve bel ağrılarını önlediği gibi şeker ve guatr gibi hastalıklara da iyi gelmektedir. Çocuklarımızı cep telefonu, bilgisayar ve tablet gibi teknolojik cihazlara bağımlılıklarını engelleyip, açık havada bisiklet sürerek vücut sağlıklarını olumlu yönde etkileyebilecek sosyal bir aktivite yapmalarını sağlamak zorundayız." (OSMAN YURTTAŞ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.