27 Nisan 2024, Cumartesi

İş Bankası ile Kırmızı Et Üreticiler Birliği arasında protokol imzaladı

23 Şubat 2020, Pazar 22:25

     


Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Türkiye İş Bankası Aydın Sanayi Şubesi arasında protokol imzalandı. Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Binasında gerçekleşen imza törenine Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Birlik Sayman Üyesi Mehmet Eraslan, Türkiye İş Bankası Aydın Sanayi Şubesi Müdürü Hakan Daşdelen, İş Bankası KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış Müdür Yardımcısı Mustafa Murat Ünver hazır bulundu.

 

İş Bankası ile üyelerin menfaatine doğrultusunda protokol imzaladıklarını söyleyen Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, “İmzaladığımız protokol gereği Birliğimize üye olan üreticilerimiz Aydın İli ve İlçelerindeki bütün İş Bankası şubelerini kapsayacak şekilde 1-36 ay vadede uygun faiz ve masraflı Tarımsal Kredi kullanabilecekler. Ayrıca Tarımsal Ekipman Kredisi, İş Bankası İmece kart ile gübre, mazot, yem, tohum, fide, zirai ilaç gibi ihtiyaçlarınızı anlaşmalı yerlerde 4/6 aya kadar ertelenen vade ile faizsiz/komisyonsuz alışveriş imkânı üreticilerimiz faydalanabileceklerdir” dedi.

Türkiye İş Bankası Aydın Sanayi Şubesi Müdürü Hakan Daşdelen ise, imzalanan protokol kapsamında Aydınlı üreticilere hayırlı olmasını istedi.

 

Daşdelen, üreticilerin Türkiye İş Bankası Aydın Sanayi Şubesine gelerek Serkan Demirel, Serkan Yördem ve Serdar Tevbin’den detaylı bilgi alabileceğini de sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler