19 Nisan 2024, Cuma

Yağmur Emlak sektörün öncüsü oldu

7 Haziran 2018, Perşembe 12:06

     


Çine’de 2017 yılında faaliyet göstermeye başlayan Yağmur Emlak, kısa sürede ilçede sektörünün öncüsü olmayı başardı.

 

Çine’de gayrimenkul danışmanlığı ve emlak sektöründe en yeni firmalardan biri olan Yağmur Emlak, kısa sürede sektörün önde gelen ve tercih edilen firmalarından biri oldu.

 

Ev, arsa, tarla, zeytinlik gibi gayrimenkul alım satımında şeffaf bir aracılık hizmeti verdiklerini söyleyen Yağmur Emlak Yetkilisi Barış Özdemir, ilçede birçok vatandaşın çözüm ortağı olduklarını dile getirdi.

 

“EMLAK SEKTÖRÜNDEKİ EKSİKLİĞİ TAMAMLADIK”

Yeni bir firma olmalarına rağmen verdikleri kaliteli hizmetle kısa süre içinde ilçede güvenilir ve tercih edilen bir firma haline geldiklerini ifade eden Özdemir “Firma olarak hep Çine’de ilklere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. İlçede ilk yapılan 1+1 ev projeleri ve yeni yapılacak olan villa projesinde müteahhitlere öncülük yaptık. Amacımız ilçemizin gelişimine bir nebzede olsa katkı sağlamak. Emlak sektöründe ilçemizde büyük bir eksiklik vardı. Biz bu eksikliği gördük ve Yağmur Emlak’ı Çinelileri buluşturduk” dedi.

 

Çine’de yeni konut sayısının son yıllarda arttığını söyleyen Özdemir “Çine Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) hareketlenmeye başlamasıyla birlikte konutlarda kiralık veya satılık ev talepleri artmaya başladı. Önümüzdeki yıllarda Çine OSB’deki yatırımcılar çoğaldıkça ilçemizin daha çok göç alacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

 

“FAİZ ORANLARIN DÜŞMESİ SEKTÖRÜ HAREKETLENDİRDİ”

Konut kredilerinde faizlerin artması nedeniyle duraksamaya giren emlak sektörünün, bankaların faiz indirimine gitmesiyle yeniden hareketlenmeye başladığını vurgulayan Barış Özdemir, “Şuanda ev almak isteyen kişilerin bu fırsatı değerlendireceğini ümit ediyorum. Çünkü bankalar faiz oranlarında çok ciddi bir indirime gitti. Daha önceden ev ve işyeri almak isteyen kişiler faizler yüksek olduğu için çekimser kalıyordu. Faiz indiriminden sonra piyasada hareketlenme başladı” ifadelerini kullandı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler