19 Nisan 2024, Cuma

Çine’de özel öğrencilerden örnek sergi

20 Nisan 2022, Çarşamba 19:36

     


Çine Akçaova Ortaokulu’nda eğitim gören Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, ‘İsraf Etmiyorum, Üretiyorum’ projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları, düzenlenen sergide beğeniye sundu.

Akçaova Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Fadime Kiraz’ın ortaklığında yürütülen ‘İsraf Etmiyorum, Üretiyorum’ adlı eTwinning projesinde sona erdi ve yapılan çalışmalar sergilendi.

Kocaeli, Samsun, Aydın, Adana, Ordu ve İstanbul’dan kurucu ve ortakların yürüttüğü ‘İsraf Etmiyorum, Üretiyorum’ projesi hakkında bilgi veren Sınıf Öğretmeni Fadime Kiraz, “Bu çalışma eTwinning projesi kapsamında gerçekleştirildi. Hafif ve orta düzey zihinsel yetersizlikleri bulunan öğrencilerin var olan fiziksel, zihinsel, iletişimsel, sosyal ve duygusal seviyelerini, atık maddelerden farklı materyaller tasarlamalarını sağlayarak öğrencileri de üreten toplumun bir parçası haline getirmek amacıyla başlatılmıştır. Böylelikle geri dönüşüm sayesinde israfın da önüne geçilebileceği anlatılmıştır” diye konuştu.

Özel öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı ürünlerin yer aldığı sergiye, Akçaova Ortaokulu Müdürü Yavuz Karaaslan başta olmak üzere, çevre okullardan Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik ile Müdür Yardımcısı Murat Topdemir, Akçaova Lisesi Müdürü Burak Seven ve Müdür Yardımcısı Ali Özkan, öğrenciler ile veliler katıldı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler