20 Nisan 2024, Cumartesi

ATL ile İMO işbirliği protokolü imzaladı

3 Haziran 2021, Perşembe 11:35

     


Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (ATL) ve İnşaat Mühendisleri Odası arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye'nin ilk meslek okullarından Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda, sektör-okul işbirliği çalışmalarına devam ediyor.

Okul bünyesinde 2008 yılında açılan ve bir çok öğrencinin ilk sıralarda tercih ettiği İnşaat Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencilerinin mesleki gelişimlerini artırmak, öğrencilere staj imkanı sağlamak, laboratuvar imkanlarını geliştirmek amacıyla Aydın İnşaat Mühendisleri Odası ile 4 yıllık eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

İmza törenine İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu başkanı Özlenen Alcı, ATL Müdürü Fatih Celalettin Unay, alan öğretmenleri ve oda yöneticileri katıldılar.

Aydın ATL'nin, önceki yıllarda değişik sektörlerle karşılıklı yürüttüğü 5 ayrı protokol ile öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sunmanın yanında staj, burs ve istihdam gibi imkanların yanı sıra, atölye donatımına katkılar sunmaya devam ettiği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler