27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine’den zeytinyağı çaldıkları belirlenen 4 şüpheli serbest kaldı

1 Mart 2023, Çarşamba 10:18
Son güncelleme: 1 Mart 2023, Çarşamba 11:39

     


Çine’de bir evden yaklaşık 1 ton zeytinyağı ve çeşitli malzemeleri çaldıkları belirlenen 4 şüpheli, çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Çine merkez Yeni Mahalle’de Mehmet Sarı’ya ait ikamette gerçekleşti. Mehmet Sarı’nın evde olmadığı saatte ikamete giren hırsızlar zeytinyağı, 2 adet zeytin çırpma makinesi ve makinelere ait aküler ile 82 ekran televizyonu çaldı. Komşularının bilgi vermesi üzerine evine dönen Sarı, polis ekiplerinden destek istedi. İhbar üzerine olay yerine Asayiş Büro ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı inceleme ile hırsızlık olayını gerçekleştirilen şüpheliler tespit edilirken, evden çaldıkları 880 kilo zeytinyağı ve diğer malzemeleri açık kasa kamyonete yükledikleri, Efeler İlçesi istikametine kaçtıklarını belirledi. Kimlik bilgilerini de kısa sürede teşhis eden Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri Efeler Ata Mahallesi’nde gözaltına aldı. Çalınan zeytinyağının büyük bir bölümünü de ele geçiren ekipler, gözaltına aldıkları şüphelileri Çine’ye getirdi. İşlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edilen E.E., V. C. Ş, A. H. ve S. S. S., çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla salı verildi.

Polis ekiplerinin ele geçirdiği zeytinyağları ile LCD televizyon, sahibi Mehmet Sarı’ya teslim edildi. Sarı, olayı kısa sürede aydınlatan polis ekiplerine teşekkür ederek, “Allah polisimizden razı olsun, onların ayağına taş değirmesin” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler