9 Mayıs 2024, Perşembe

CHP’li Kıvrak partisinden istifa mı ediyor?

25 Haziran 2023, Pazar 12:53

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak’ın partisinden istifa edeceği iddia edildi.

Mart 2024'te yapılacak Yerel Seçimler yaklaştıkça, siyasi kulislerde hareketlenmeye başladı. CHP Çine İlçe Örgütünün sembol isimlerinden olan ve Çine Belediye Başkan Vekili, Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Mehmet Kıvrak’ın partisinden istifa edeceği dillendirilmeye başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP ile yollarını ayırmasının ardından, önceki dönemlerde Çine Belediyesine Başkan Adayı olmak isteyen ve aday gösterilmeyen Kıvrak’ın, partisinden istifa edebileceği ve İYİ Parti’den Çine Belediye Başkan Adayı olacağı iddialarına neden oldu. Bazı kesimlerde ise, CHP’li Kıvrak’ın AK Parti’ye geçebileceği ve CHP’den istifa ettikten sonra AK Parti Çine İlçe Başkanı olan Burhan Kandemir ile çalışacakları kaydedilmeye başlandı.

“İNSANLARIN BENDEN BEKLENTİLERİ OLABİLİR”

İddialar hakkında açıklama yapan CHP’li Mehmet Kıvrak, “Ben yıllardır CHP’nde siyaset yapıyorum ve verilen bütün görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. İnsanların benden beklentileri olabilir ama benim böyle bir düşüncem yok. Herkes gibi benim de şuan tek gündemim, idrak edecek olduğumuz bayram. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler