8 Mayıs 2024, Çarşamba

“İşimiz de, gücümüz de Çine”

4 Aralık 2023, Pazartesi 15:13

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Ali Dinçer, “Kendim de sporcu olduğundan spor ahlakıyla, kin ve nefretin olmadığı, hakikaten samimi duygularla çıktığımız bu yolda işimiz de, gücümüz de Çine. Çine bizim bir sevdamız, biz bu nedenle yola çıktık” dedi.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Ali Dinçer, basın mensupları ile bir araya geldi. Çine Arıcıoğlu Börek Salonu’nda gazetecilerle bir araya gelen Dinçer, amacının ilçedeki sorunları daha iyi saptamak, Çine’nin daha iyi yerlere gelmesi için fikir alışverişinde bulunmak olduğunu belirtti.

“HİZMET AŞKIMI ÇİNE HALKINA ANLATMAK İSTİYORUM”

Öncelikleri arasında ilçe gençliğinin Çine’de doyması ve sinerjisini de ilçe için harcaması olduğunu belirten Ali Dinçer, “Çine’nin bir yerlere gelmesi, Çine gençliğinin en iyi yerlere gelmesi için dişimizle tırnağımızla, tüm vücudumuzla ve tüm gövdemizle bu işe girdik. Çine için hayırlı olmasını diliyorum ve hayırlı olacağına da inanıyorum. Öncelikle bu işi kendim inandım, inandığım davayı hizmet etmek, hizmet aşkımı Çine halkına anlatmak istiyorum. Bizim büyük bir hayalimiz var. Biz niye bir Denizli, bir Kavaklıdere veya Yatağan olmayalım. Hatta bunlardan daha büyük olmayalım. Çine markalarının yarıştığı, ürünlerinin Çine’nin önüne geçtiği bir ilçe olmasını istiyoruz. Haritadaki konum olarak, lojistik olarak ilçemizin çok iyi bir noktada olduğunu biliyoruz. Zamanında Çine’nin, Aydın’ın üçüncü büyük ilçesi olduğunu da biliyoruz. Bunlar afaki ve havada kalacak sözler değil, bunlar rakamlarla tescillenmiş şeyler. İnşallah biz her konuda ve her platformda Çine’yi öncü ve ilk yapmak istiyoruz. Aydın’ın birinci ilçesi yapmak istiyoruz. Derdimiz de bu, inşallah bu yolda bizimle olan gönül dostlarımızı dava arkadaşlarımızı da burada parti gözetmeksizin, gönlü ve yüreği bizimle olan herkesle beraber yola çıkmak istiyoruz. Kendim de sporcu olduğumdan spor ahlakıyla, kin ve nefretin olmadığı, hakikaten samimi duygularla çıktığımız bu yolda işimiz de gücümüz de Çine. Çine bizim bir sevdamız, biz bu nedenle yola çıktık” diye konuştu.

“BU MEMLEKETİ HEP BİRLİKTE YENİDEN İNŞA ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

“Benim için öncelik gençler, ikincisi de basın mensupları” diyen Ali Dinçer, “Bugüne kadar Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak yaptığımız etkinlikleri, orada sadece biz kendimiz görüyorduk. Basın sayesinde bu etkinlikler dışarıya yansıyor ve bunu vatandaşlar bilince taleplerde o yönde artıyor. Basın bizim için çok önemli. Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı biliyoruz ama insanlar bilmiyor. Bunun tanınması ve bilinmesi gerekiyor. Bunları da ne niyetle yaptığınızı anlatabilmek adına basın burada bunu sağlayacak. Sizlerin bugün bizim bu samimiyetimizi gördüğünüzü inanıyorum. Biz aynı zamanda gönüller yapmaya çıktık. Basın mensubu olarak sizlere bu ilçenin sivrisinek sorunu da, mahalle arasında dolaşan köpek sorunları da geliyor, asfalt sorunu da, yol sorunu da. Herkesten önce bunları siz duyuyorsunuz. Ben de bu ilçede yaşıyorum ama bu sorunları sizin kadar göremiyoruz veya duyamıyoruz. Fakat basın mensupları olarak sizler ilçenin her noktasında varsınız ve sizler bu şehrin kılcal damarlarında dolaşanısınız. O nedenle basın mensuplarının görüşü bizim için çok önemli ve değerli. Bu memleketi hep birlikte yeniden inşa etmeye çalışacağız. Yanlışları düzeltmek ve güzelleştirmek için çalışacağız. Samimi bu görüşme için de sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler