8 Mayıs 2024, Çarşamba

AK Parti’nin Çine Belediye Başkan Adayı Dinçer oldu

3 Şubat 2024, Cumartesi 23:20
Son güncelleme: 4 Şubat 2024, Pazar 00:08

     


AK Parti’nin merakla beklenen Aydın ilçe belediye başkan adayları belli olmaya başladı.

Partinin Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer oldu.
AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir konferans görüşme ile Ali Dinçer’e partilerinin Çine Belediye Başkan Adayı olduğunu tebliğ etti. 
Diğer ilçelerin belirlenen belediye başkan adaylarına da benzer görüşmelerle adaylıkları tebliğ ediliyor. 

 

AK Parti Çine Belediye Başkan adayı Ali Dinçer neden aday olduğunu şu sözlerle anlattı:

NEDEN Mİ ADAY OLDUM?

Çünkü ben Çine sevdalısı bir dedenin, Çine aşığı torunuyum. Merhum dedem Ali Dinçer’in Çine ile ilgili güzel hayalleri ile büyüdüm. Çine, Aydın’ın önde gelen ilçelerinden biri iken bu önderliğini kaybetmesine; Türkiye’nin nüfusu artarken Çine’nin nüfusunun gerilemesine; hak ettiği hizmetlerin Çine’ye 
getirilememesine ve Çine’nin büyük bir köye dönüşmesine seyirci kalamayarak bu göreve talip oldum.

“İnşallah, hep birlikte kazanacağız.”

AK PARTİ ÇİNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ DİNÇER KİMDİR?

1975 yılında Eczacı Hikmet Dinçer ve Ömer Dinçer’in oğlu olarak dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Çine’de, liseyi Aydın’da bitirdikten sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Afyon’da göreve başladı. 2000 yılında eşi diş hekimi Yeliz Dinçer ile evlenip Çine’ye yerleşti. Ömer ve Elif adında iki evladı var.

Aynı yıl Akçaova’da göreve başladı. 2003 yılında Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’ne atandı. 2015 yılına kadar Çine’de farklı okullarda görev yaptı.

2015-2023 yılları arasında Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüttü. Bu süreçte sendika başkanlığı, antrenörler derneği yardımcı başkanlığı, farklı yardım dernekleri ve STK’lerde görev aldı. Çine’deki spor 
kulüplerinde antrenörlük ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2021-2023 yılları arasında Yeşilay Aydın İl Başkanlığı görevim süresince madde bağımlılığı ile mücadele etti. 2023 yılının aralık ayında Çine Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü görevinden istifa ederek Ak Parti Çine belediye başkanı adayı oldu. (FATMA AYDIN)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler