8 Mayıs 2024, Çarşamba

“Çine Belediyesi’nin rengini, bayrağını değiştirmek istiyoruz”

2 Aralık 2023, Cumartesi 17:32

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ali Dinçer, ilk ziyaretini MHP Çine İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Dinçer, “Birlik ve beraberlik içerisinde Çine Belediyesinin rengini, bayrağını değiştirmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Çine İlçe binasında Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İlçe Gençlik Spor Müdürü Ali Dinçer, İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve İlçe Yönetimi ile birlikte, MHP Çine İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetimi tarafından karşılanan Dinçer, Cumhur İttifakı ortağı MHP İlçe Başkanı Oluç’a çiçek takdim etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti’den Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ali Dinçer, “Sizlerin hayır duasını ve desteğini almaya geldik. Alınacak olan davamızın bir hakkı var bu hakkı beraber almak istiyoruz Sizlerin de gayreti ve desteği ile hep beraber bu Çine Belediyesinin rengini, bayrağını değiştirmek istiyoruz” sözlerine yer verdi.

“BU KAYIP YILLARI BİRLİKTE TELAFİ EDECEĞİZ”

“Çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın ve inşallah muvaffak olursunuz, hep beraber muvaffak olacağız” ifadeleri ile söze başlayan MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Tabii ki bu iş şahsi olarak aday olunuyor ama seçim çalışması hep beraber olan bir şey. Burada nefis yapmayıp, ben demeden, ‘Biz’ dersek Allah’ın izniyle geçen dönem az bir farkla kaybedilen durumu, inşallah bu kez sandıktan galibiyetle çıkacağımıza inanıyoruz. Çine’mizin yetiştirdi iki bürokrat ismi bu yola çıktı. İkinizden Allah kime nasip ederse biz sonucun hayırlı olacağına inanıyoruz. Maalesef Çine’nin makus talihi var ne yazık ki. İnşallah bu kayıp yılları telafi edeceğiz. MHP Çine İlçe Teşkilatı olarak gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

“EN UYUMLU ÇALIŞTIĞIMIZ VE ÖRNEK GÖSTERİLEBİLECEK İLÇELERDEN BİR TANESİYİZ”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Cumhur İttifakının en uyumlu çalıştığı ve örnek gösterilebilecek ilçelerden bir tanesiyiz. Biz üç yıldır görevdeyiz ve bu dönem içerisinde bütün seçimlerde çalışmalarımızı uyum içerisinde devam ettik. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de genel merkezimizin göstermiş olduğu aday kim olursa, yine uyum içerisinde ve birlikte başaracağız” diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı istişarelerin ardından son buldu. Başkan Oluç ve Yönetimi, kapıda karşıladığı Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Teşkilatı ve Belediye Başkan Aday Adayı Ali Dinçer'i aynı şekilde uğurladı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler