9 Mayıs 2024, Perşembe

''AK Belediyeciliğin farkını artık halkımızın da fark etmesi gerekiyor''

1 Aralık 2023, Cuma 17:35

     


AK Parti Çine Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kaan Namlı ve Yönetimi, Koçarlı’daki hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Namlı, “1 Nisan itibariyle “AK Belediyecilik hizmetlerinden Çine de yararlanacak” dedi.

AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları Başkanı Serhat Deveci, Çineli gençleri konuk etti. AK Parti Çine Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kaan Namlı ile yönetiminde yer alan gençler, 2019 yılından buyana Koçarlı’ya kazandırılan hizmetleri yerinde inceledi.

“HİZMETLERİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Koçarlı Gençlik Kolları Başkanı Serhat Deveci tarafından karşılanan AK Gençlik, yatırımları incelerken, Başkan Deveci, “Merkezi hükümet ile uyumlu çalışma sonucu ilçemize çok sayıda yatırım yapıldı. İnşallah bu hizmetlerimizi önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam ettireceğiz. Yatırımların yanı sıra, aşevi, halk ekmek ve evde bakım hizmetleri ile sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçe halkına hizmetler devam ediyor” diye konuştu.

“AK BELEDİYECİLİĞİN FARKINI ARTIK HALKIMIZIN DA FARK ETMESİ GEREKİYOR”

AK Parti Çine Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kaan Namlı da, “2019 yılından buyana yeni belediye, jandarma, emniyet ve KYK Yurdu hizmet binası yapılmış. Millet Bahçesi, TOKİ, Gençlik Merkezi kapalı yüzme havuzu ve 4 ayrı mahalleye halı saha, park ve bahçeler, en önemlisi de yollar yapılmış. Çine’mizde de bu hizmetleri kazandırmak için Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinde Çine Belediyesi’ne AK Parti Bayrağını dikmek için biz gençler olarak gece gündüz çalışmaya hazırız. Merkezi hükümet ile uyum içinde olmak için ve yeter ki Çine’nin bu hizmetleri kazanması adına biz üzerimize düşenin çok daha fazlasını yapmaya hazırız. AK Belediyeciliğin farkını artık halkımızın da fark etmesi gerekiyor. Biz bugün Koçarlı’da en iyi şekilde gördük” ifadelerine yer verdi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler