8 Mayıs 2024, Çarşamba

ÇDH'de Odyometri odası hizmette

5 Kasım 2018, Pazartesi 17:46

     


Çine Devlet Hastanesi bünyesine kattığı Odyometri cihazı ile işitmenin ölçülmesi ve işitme fonksiyonlarının değerlendirilme hizmeti de verilmeye başlandı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Devlet Hastanesi, Odyometri cihazı ve bir ay önce hastanedeki görevine başlayan Odyometri teknikeri Yasemin Bostan ile işitme testi hizmeti verilmeye başlandı. İşitmenin ölçülmesi ve işitme fonksiyonlarının değerlendirilmesini sağlayan işitme testi olan odyometri işlemi için hastanede poliklinik oluşturuldu.

 

KBB'YE BAŞVURMAK YETERLİ

Yeni bir hizmetin daha hastanede verebilme imkanı buldukları için mutlu olduklarını ifade eden Çine Devlet Hastane Başhekimi Engin Tetik, "Odyometri cihazımız ve teknikerimizin vermiş olduğu hizmet ile artık hastanemizde hastalarımıza işitme testi uygulayabiliyoruz. Bu hizmetimizden faydalanmak isteyen hemşehrilerimizin Kulak Burun Boğaz Polikliniklerine (KBB) başvurmaları ve ilgili hekimimizin talebi yeterli olacaktır. Hastanemize vermiş olduğu desteklerinden dolayı AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş Bey ve Aydın İl Sağlık Müdürü Doktor Fevzi Yavuzyılmaz Bey ile hastane personelimize teşekkürlerimizi iletiyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler