7 Mayıs 2024, Salı

Çine Spor Kulübü Futbol Okulu antrenmanlarına başladı

27 Mart 2023, Pazartesi 12:23

     


Aydın il genelinde düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvasında büyük başarılara ulaşan Çine Spor Kulübü Futbol Okulu’nda, minikler kategorisi antrenmanlarına başladı.

Çine’de kısa süre önce kurulan ve büyük başarılara imza atan Çine Spor Kulübü, ilçede sağlıklı nesillerin yetişmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çine’nin ismini yeşil sahalarda temsil edecek yetenekleri keşfetmek, çocuklar ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini dile getiren Kulüp Yöneticisi Serkan Sevinç, “Sağlık en önemli varlıktır ve her şeyin temelidir. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek adına Atamızın; 'Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim' sözünden hareketle küçük yaştan itibaren çocuklarımıza sporu ve futbolu sevdirmek için kulübümüzün futbol okulunu açtık” dedi.

“ONLARIN SAHALARDA SPORCU OLARAK YARIŞMALARINI GÖRMEK EN BÜYÜK ARZUMUZDUR”

Çocuklarını kendilerine emanet eden anne ve babalara teşekkür eden Sevinç, “Genç yeteneklere iyi bir futbol eğitimi vererek kulübümüze ve Türk futboluna onları kazandırmak, Çine’mizin çocuklarını Çine’miz ismiyle sahalarda sporcu olarak yarışmalarını görmek en büyük arzumuzdur. Futbol okulunda görev alan hocalarımıza ve bize çocuklarını emanet eden Çineli dostlarımıza teşekkür ederiz. Çine Spor Kulübü Futbol Okulu Çine’mize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler