6 Mayıs 2024, Pazartesi

Çineli Eymen Uyar'a önemli görev

19 Ağustos 2023, Cumartesi 22:20
Son güncelleme: 20 Ağustos 2023, Pazar 08:51

     


Çinespor Kulübü'nün futbolcusu Eymen Uyar. 6 Şubat'ta yaşanan ve Asrın Felaketi olarak kayıtlara geçen depremden etkilenen çocuklar için düzenlenecek olan "Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği" karmasına seçildi.

Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Pamukkale Üniversitesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Ege Spor Derneği ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile ''Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği'', 22-24 Ağustos tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Düzenlenecek olan turnuvaya asrın felaketinden etkilenen Malatya, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adana, Kahramanmaraş ve Elazığlı çocukların oluşturduğu 11 takım ile kardeş il olarak belirlenen Denizli, Aydın, İzmir, Antalya, Uşak, Kütahya, Manisa, Afyon, Muğla, Burdur ve Ispartalı çocukların oluşturduğu 11 takım katılacak.

Çinespor Antrenörü Fatih Yıldırım, önemli turnuvaya seçilen Eymen Uyar'ın kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, "Futbolcumuzun başarısından dolayı hem futbolcumuz hem de kulübümüz adına çok mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

3 gün sürecek turnuvaya 22 ilden toplam 264 çocuğun katılacağı ifade edildi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler