7 Mayıs 2024, Salı

Çine Madranspor’da galibiyet hazırlıkları devam ediyor

16 Mart 2022, Çarşamba 16:38

     


Çine Madranspor, Pazar günü evinde oynanacak Aydın Yıldızspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Sunay Güneş, “Bu önemli maçı mutlaka kazanmak zorundayız. İnşallah büyük taraftarımız ve seyircimizle beraber kenetlenerek bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Önceki hafta şampiyonluğa oynayan Alaçatıspor’u deplasmanda mağlup eden Çine Madranspor’da moraller oldukça yüksek. Geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle maçların iptal edilmesinin ardından Çine Madransporlular, son 4 maç için hazırlıklarına devam ediyor.

“MUTLAK KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Kaybedilen Kemalpaşa maçının telafisi için kendi sahasında kayıp yaşamak istemediklerini belirten Teknik Direktör Güneş, “Artık son dört haftaya girdik. Hata kabul etmiyor. En az hata yapanın bu ligde kalacağı maçlar bunlar. Biz kesinlikle bu ligde kalmak istiyoruz. Seneye de bu ligde olmak istiyoruz. Çünkü bu lige çıkmak zordur. Bunun da bilincindeyiz ve zor şartlarda bu lige çıktık. Allah’ın izniyle de inşallah bu ligde kalmak adına son derece önemli olan Yıldızspor maçını mutlak kazanmak zorundayız. İnşallah büyük taraftarımız ve seyircimizle beraber kenetlenerek kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

“BU İŞİ HEP BERABER BAŞARALIM”

Yıldızspor maçında mücadele edeceklerini, asla pes etmeden ve geri adım atmadan çok önemli bir 3 puan alacaklarını vurgulayan Güneş, “Rakibimize saygımız var ama benim takımım, her takımı her yerde yenecek güce ve kapasiteye sahip. Bunu da zaman zaman gösterdik zaten. Büyük karakter topluluğu olan oyuncularım bu takımı sezon sonunda ligde bırakacaktır. Çünkü bu çocuklar bunu hak ediyor. Sonuna kadar da hak ettiklerine inanıyorum. Biz artık son virajdayız. Rakibin ismi, ligdeki konumu hiç bir şekilde bizleri ilgilendirmiyor. Çünkü biz bu yola takımı küme düşürmemek ve ligde kalmak adına çıktık. Taraftarımız bu son virajda bizleri yalnız bırakmasın ve destek olsun. Bu işi hep beraber başaralım” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

 







 
Son Eklenen Haberler