7 Mayıs 2024, Salı

Sarı Zeybekler şimdi de birbirine düştü

15 Nisan 2022, Cuma 15:58

     


Oynadığı ligde küme düşen Çine Madranspor’da gerilim devam ediyor. Sarı Zeybeklerle aynı kaderi paylaşan ve Play-Outa kalmak için Muğlaspor ile Çine Madranspor’un yapacağı karşılaşmaya, Çine Madranspor yönetimi kabul etmediği öğrenildi. Yönetimin bu kararı sonrası futbolcular ile yönetim birbirine düştü.

Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grup’ta son maçında Yatağanspor ile oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalan Çine Madranspor, Süper Amatör Lig’e düştü. Lige 11 puan ile veda eden ilk takım İzmir takımların Kemalpaşaspor olurken, 18’er puana sahip Muğlaspor ile Çine Madranspor takımlarından küme düşen takım Çine ekibi olmuştu.

Muğla Amatör Kulüpleri arasında şansı devam eden ve Play-Out maçına kalmak isteyen Muğlaspor-Çine Madranspor ile oynanması kararlaştırılan maça, Sarı Zeybeklerde yönetim, maça çıkmama kararı aldı. Yönetimin bu kararına Madransporlu futbolcular tepki gösterdi. Futbolcular sosyal medyadan yaptıkları açıklamada; “Tüm futbol camiasına duyurumuzdur. Çine Madranspor kulübü oyuncuları olarak bizler 16 Nisan 2022 tarihinde oynamamız gereken Muğlaspor müsabakasına kendi özgür irademizle verdiğimiz karar doğrultusunda oynamak istediğimizi bütün kamoyuna bildirmek isteriz. Kulübümüz tarafından alınan maça çıkmama kararında biz futbolculara hiç bir söz hakkı tanınmamıştır. Bu doğrultuda biz üstümüze düşeni yapmayı isteriz. Maça çıkmama kararını onaylamadığımız gibi böyle bir sürecin içinde bulunmayı da asla kabul etmiyoruz. Çine Madran futbolcularının bu karara alet olmayacağını herkesin bilmesini isteriz” ifadelerine yer verdi.

Maça çıkmama kararlarının nedenleri alınmak istenilen Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin’e ise ulaşılamadı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler