6 Mayıs 2024, Pazartesi

Çine’nin başarılı öğrencileri ödüllendirildi

9 Temmuz 2023, Pazar 10:47

     


Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda başarı gösteren 15 öğrenci ödüllendirildi. Başarılı öğrenciler altı gün boyunca Kuşadası’nda düzenlenen kampta hem eğlendi hem de kendi branşları ile ilgili eğitim aldı.

Çine’de eğitim gören ve aynı zamanda Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslara katılan ortaokul ve lise öğrencileri, gösterdikleri başarıdan dolayı ödüllendirildi.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, bütün spor dallarında kurslar verdiklerini belirtirken, “İlçemizde çocuklarımızın ilgi duyduğu bütün branşlarla ilgili kurslarımız devam ediyor. Amacımız çocuklarımızın burada enerjilerini atmaları, cep telefonu, bilgisayar gibi elektronik ortamda zaman kaybetmemeleri ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak durmaları. Aydın İl Gençlik Müdürlüğümüzün de öncülüğü ile düzenlediğimiz kurslarımızda başarı gösteren 15 öğrencimizi, Kuşadası’nda düzenlenen kampımıza katılmalarını sağladık. Bu öğrencilerimizden 13’ü katıldıkları Kuşadası Gençlik Kampında 03-08 temmuz arası ödüllendirildi. Tekne turu, bisiklet sürme, okçuluk, boks, voleybol, yüzme gibi etkinlikler ile günlerini dolu dolu geçirdi. Önümüzdeki günlerde de çeşitli ödüllerimiz olacak. Böylelikle ilçemizdeki çocuklarımızı spora teşvik ettiğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler