6 Mayıs 2024, Pazartesi

Çineli Melisa Sena Boz’dan çifte başarı

8 Eylül 2023, Cuma 13:16

     


Çineli Ufuk ve Ceyda Boz çiftinin kızları 13 yaşındaki Melisa Sena Boz, ortopedi doktorunun önerisi ile başladığı hentbol ile sağlık sorununu aşıp oynadığı takım ise kendi gurubunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Akçaova Mahallesi’nden Ufuk Boz ile Ceyda Boz çiftinin Bodrum Suzan Abdülhakim Bilgili Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan kızları Melisa Sena Boz, iskelet yapısındaki sağlık sorunları nedeniyle doktor önerisi ile başladığı hentbolda önemli başarılara imza attı. Suzan Abdülhakim Bilgili Ortaokulu Kızlar Hentbol Takımı, Denizli’de yapılan müsabakalarda birincilik elde etti. Daha sonra Ankara’da düzenlenen turnuvada rakiplerini yenen Suzan Abdülhakim Bilgili Ortaokulu Hentbol Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu.

Kendisinin özel bir şirkette muhasebe müdürü, eşinin de şoför esnafı olduğunu söyleyen Ceyda Boz, “Kızımız Melisa Sena’nın 6 ve 7’nci kaburga kemikleri yok. Ortopedi doktorumuzun önerisi ve öğretmenlerimizin desteği ile okulun hentbol takımında oynamaya başladı. Yaptığı spor sayesinde öncelikle sağlık sorununu aştık. Son olarak okul takımı olarak katıldıkları turnuvada Türkiye şampiyonu olmaları bizleri ayrı bir onur ve mutluluk yaşattı” dedi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler