6 Mayıs 2024, Pazartesi

Çine’nin kızları ‘Biz de varız’ dedi

8 Temmuz 2023, Cumartesi 23:36

     


Çinespor Kulübü'ne kayıtlarını yaptıran 5 kız sporcu, antrenmanlara başladı. Çine’nin kızları 'Yeşil sahalarda biz de varız’ dedi.

Erkek egemenliği ile bilinen futbola, Çine’nin kızları da göz kırptı. Oldukça iddialı olan kız sporcular, turnuvalar için hazırlıklarına başladı.

“ÇİNE’DE FUTBOLA ‘KIZLARIMIZIN AYAĞI’ DEĞDİ”

Çinespor Kulübü yöneticilerinden Avukat Gülsan Küçük, Sevil Harman ve Naime Uyar yaptıkları açıklamada, “Biz kadınlar her şeyi başarabilecek yetenek ve güçteyiz” dediler.

Kadın ayağının futbola değmesi adına yöneticilik teklifi geldiğinde biran bile düşünmeden kabul ettiklerini söyleyen kadın yöneticiler,

“Futbolun sadece erkeklere ait olmadığını, kız çocuklarımızın da futbol oynayabileceklerini gösteren ve kısa zamanda kurulmuş olmamıza rağmen Çinespor Kulübü Futbol Okulunu tercih eden Esila Mısırlı, Irmak Tosun, Fatma Isparta , Mediha Nur Ataköy ve Hülya Sanem Tavukçu kızlarımıza cesaretlerinden dolayı öncelikle kendilerine teşekkür ederiz. Topluma kazandırılmış her genç bireyin servet olduğunu ve kız çocuklarımızın da spor yaparak kötü alışkanlıklardan ve çevrelerden uzak durmalarına vesile olacakları için kadın yöneticileri olarak mutlu olduk. Futbol oynamak isteyen erkek ve kız çocuklarımızı Çinespor Kulübü Futbol Okulumuza bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. (ÖZGE KAHRAMAN) 







 
Son Eklenen Haberler