27 Nisan 2024, Cumartesi

AK Partili Dinçer’e kadın seçmenlerden de yoğun ilgi

28 Şubat 2024, Çarşamba 11:51

     


Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’in seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Dorumlar ve Hallaçlar mahallelerinde, kadın seçmenlerde yoğun ilgisi ile karşılandı.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, ilçedeki seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dinçer’in seçim çalışması için gittiği Dorumlar ve Hallaçlar Mahallesi ziyaretlerine, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

“İLÇEMİZİ BEĞENMEDİĞİ İÇİN YILLARDIR AYDIN MERKEZDE OTURMAKTADIR”

Ziyaret için gittikleri Dorumlar ve Hallaçlar’da muhtarlar ve kalabalık bir mahalle halkı tarafından karşılanan Cumhur İttifakı üyeleri, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirtti. Ziyaretlerde mahalle halkına ilk olarak hitap eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine halkının artık değişimden yana olduğunu söyledi. Başkan Kandemir, Çine’nin artık kalkınmaya çok fazla ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Yıllardır Çine’mizi yöneten zihniyetin ilçemize ne kadar büyük zararlar verdiğini hepiniz görüyorsunuz. AK Belediyecilik ile tanışan çevremizdeki ilçelerle Çine’mizi kıyasladığımızda, bunu daha net olarak görmekteyiz. Çine’nin mevcut Başkanı ve Belediye Başkan Adayı olan kişi, ilçemizi beğenmediği için yıllardır Aydın merkezde oturmaktadır. İnşallah sizlerin de desteği ile 31 Mart seçimleri sonrasında onlarında tekrar Çine’ye dönmelerini sağlayacağız. Şuan onların adeta köye dönüştürdüğü Çine, önümüzdeki dönem örnek bir ilçe haline gelecek” dedi.

“İŞ ÜRETECEĞİZ, PROJE ÜRETECEĞİZ, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer de, yoğun ilgilerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Ali Dinçer, “Sevginizi karşılıksız bırakmayacağız. Çinelilerin derdini dert bileceğiz. İş üreteceğiz, proje üreteceğiz, çözüm üreteceğiz. Bu coşku bu heyecan için hepinize tekrar teşekkür ediyorum” sözlerinin ardından Başkan Adayı Dinçer, ilçe için hazırladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler