30 Nisan 2024, Salı

Başkan Kıvrak hediyeleri LÖSEV’e bağışladı

8 Nisan 2024, Pazartesi 16:14

     


Aydın’ın Çine İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, seçim sonrası gönderilen çiçeklerin satılarak Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışlanacağını belirtti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Çine Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Kıvrak, örnek bir davranışa imza attı. Başkan Kıvrak, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında kendisine hediye edilen çiçekleri lösemili çocuklar yararına bağışlayarak, onlara umut olmak istediğini ifade etti.

“BU DEĞERLİ HEDİYELERİNİZİN DAHA DA ANLAM KAZANMASI İÇİN…”

Seçimin ardından tebrikleri kabul eden Başkan Mehmet Kıvrak, kendisine hediye gönderilen çiçeklerin umuda dönüşmesini istediklerini belirterek, “Halkımızın teveccühüyle 31 Mart yerel seçimlerini büyük farkla kazandık ve görevimize devam ediyoruz. Ziyaretimize gelen, arayan soran, tebrik mesajları ve çiçek gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hediyeleriniz bizler için çok değerliydi. Bu değerli hediyelerinizin daha da anlam kazanması için Seferihisar LÖSEV Doğal Ürünler Çiftliği’ne bağışta bulunmaya karar verdik. Hediye çiçekleriniz satılarak geliri LÖSEV’e bağışlanacak. Değerli hediyelerinizle çocuklarımıza umut olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler