26 Nisan 2024, Cuma

AK PARTİ ÇİNE GENÇLİK KOLLARI 6. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

4 Ekim 2020, Pazar 16:56

     


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Gençlik Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Genel Merkez tarafından daha önce atanan AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, bu kez seçilerek göreve geldi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Çine Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Çiçekli Bahçe'de gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Güvercin ve Kanatlı Hayvanları Yaşatma Üretme Koruma ve Yetiştiriciler Derneği Başkanı Emre Tezer, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı. Genel Merkez tarafından daha önce atanan AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, bu kez seçilerek göreve geldi.

 

BAŞKAN YILMAZ: DURMADAN MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, "AK davaya gönül vermiş değerli konuklarımız 6. Olağan kongremize hoşgeldiniz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü sloganı ile çıktığımıx bu yolda ilk günkü aşkla ve heyecan ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongremiz, partimiz, ilçemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, siz değerli davetlilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu kutlu davaya hizmet etmek atalarımızın mirasına sahip çıkmak biz gençlerin en asli görevi, durmadan ve yorulmadan memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

BAŞKAN ÇAKIR: AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ZORLUK YOKTUR

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır ise, "Bugün içimde ayrı bir heyecan ve mutluluk var. Heyecanımın sebebi aslında bir bakıma artık önceki dönem gençlik kolları başkanı olarak benim kongrem, mutluluğumun sebebi de bu kutlu bayrağı kardeşim dostum ve arkadaşım Egemen Yılmaz'a devir etmemdir. 2 yılı aşkın üslenmiş olduğum gençlik kolları başkanlığım dönemimde acı tatlı günler yaşadık. Benimle birlikte görev yapan gençlik kolları yönetiminde yer alan kardeşlerime, mahalle başkanlarıma ve bu kutlu davaya gönül vererek gece gündüz demeden çalışan tüm AK gönüllü kardeşlerime teşekkür ediyor haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Gençlik kollarının bende yeri hep ayrı olmuştur. Hep ayrı olmaya da devam edecektir. Her zaman bir fiil arkanızda olduğumu burada ayrıca belirtiyorum. Çine'mizde 18 ile 30 yaş arası 5 bin 557 gencimiz mevcuttur. 2023 seçimlerinde 18 yaşını doldurmuş olacak ve hayatında ilk defa oy kullanacak kişi sayısıda 2 bin 840'tır. İşimiz zor yolumuz dikenlidir. Ancak aşamayacağımız hiç bir zorluk yoktur. Hepinize başarı ve muvafakiyetler diliyorum" diye konuştu. 

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Egemen Yılmaz başkanlığında oluşturulan AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ise şu şekilde; Asil: Furkan Sezer, Ahmet Kaptan, Alican Taştan, Ali Bulut, Merve Ağır, Günnur Gürtin, Okan Özkaradeniz, Toygar Aytepe, Oğuz Say, Veli Kaya, Yasin Kıvrak, Alirıza Tekin, Özkan Ak, Tuğçe Oturak. Yedek: Caner Özateş, Cafer Yetiş, Hüseyin Sarı, Sümeyye Tuğçe Tunç, Kaan Özdemir, Osman Karakoç, Nail Girgin ve Ömer Kocatürk. (OSMAN YURTTAŞ)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler