1 Mayıs 2024, Çarşamba

Hürrem Sultan Çine Köftesine hayran kaldı

4 Ağustos 2023, Cuma 16:02
Son güncelleme: 4 Ağustos 2023, Cuma 16:36

     


Çine’de hizmet veren R-Çine Köfte ve Kahvaltı Salonu işletmecisi Nazlı Çamlı ve ekibi bu kez Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem Sultan’ı Vahide Gördüm’ü ağırladı.

Aydın-Muğla Karayolu Ünlüce Mahallesi mevkiinde hizmet veren R-Çine Restoran, turizm yolunu kullanan vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerinde tercih noktası oldu.

Yaz tatilini tamamlayıp İstanbul’a dönen ünlü dizi ve sinema oyuncusu Vahide Gördüm ile eşi Altay Gördüm, yemek molası için tercih ettikleri R-Çine Restoran’da Çine Köftesi, yaprak sarma, yoğurtlama ve tatlı yedi. Çine’nin tek kadın köftecisi olduğu için R-Çine Restoran’ı tercih ettiğini belirten ünlü oyuncu, tercihinde yanılmadığını ifade etti. Yediği köfte ve diğer yemekleri hayran kaldığını söyleyen Vahide Gördüm, “Bir daha buraya uğramadan geçmem” dedi.

“AMACIMIZ, İLÇEMİZİ VE İŞLETMEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”

R-Çine Restoran işletmecisi Nazlı Çamlı, bugüne kadar çok sayıda ünlü ismi konuk ettiklerini belirterek, “Biz sadece kadın çalışanlarımız ile hizmet verdiğimizden dolayı gelen birçok misafirimiz ürünlerimizden ve verilen hizmetten dolayı memnun ayrılıyor. Bugün de çok sayıda dizi ve filmlerden tanıdığımız ünlü bir oyuncumuzu konuk ettik. Yedikleri köfte, sarma ve diğer ürünlerin tadına hayran kaldılar. Vahide hanım yol üzerindeki kadın figürlü tabelalarımızdan etkilenerek bizi tercih ettiğini ve bu tercihinde yanılmadığını söylemesi, bizleri ayrıca mutlu etti. Amacımız, ilçemizi ve işletmemizi en iyi şekilde temsil etmek” ifadelerini kullandı.

R-Çine’de satılan yerel ürünlerden de satın alan ünlü oyuncu ve eşi, işletme sahibi Nazlı Çamlı ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler