26 Nisan 2024, Cuma

Akçaovalı kadınlar el işlerini sergiledi

3 Haziran 2016, Cuma 09:33

     


Çine Halk Eğitim Merkezi ve Çine Mesleki Eğitim Merkezi’nin Çine’nin Akçaova Mahallesi'nde açtığı kurslarda eğitim alan kadınlar, el emeği göz nuru eserlerini sergiledi.

Çine’nin Akçaova Mahallesi'nde yaşayan ve Çine Halk Eğitim Merkezi ile Çine Mesleki Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu dikiş nakış, ahşap boyama ve çini sanatı kursunda eğitim alan kursiyer kadınlar, kurs boyunca yaptıkları eserleri sergiledi. Akçaova kurs binasında gerçekleştirilen sergiye Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş da katıldı. Kurslarda eğitim alan kadınların yaptığı çin iğnesi, iğne oyası, ahşap boyama, aplike, boncuk işi, giyim, tel kırma, maraz işi, kurdele nakışı ve çini eserler davetliler tarafından beğeni topladı.

Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş, kadın kursiyerlerin amatör olmalarına rağmen çok başarılı işler çıkarması ile gururlandıklarını ifade ederken, kursların hız kesmeden devam etmesini istedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler