26 Nisan 2024, Cuma

Çine Kaltun Grup’tan Ateş Savaşçılarına su desteği

30 Temmuz 2021, Cuma 16:29

     


Antalya Manavgat, Muğla Marmaris ve Güvercinlik bölgelerinde devam eden yangınlara müdahale eden ekipler ile vatandaşlara, Çine’de faaliyet gösteren Kaltun Grup, içme suyu desteğinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk olarak Manavgat’ta başlayan ve ülkenin birçok noktasından gelen yangın haberleri, yürekleri sızlattı. Manavgat’ta 4 ayrı noktada çıkan yangın haberinin ardından çok sayıda ayrı ilden de yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Manavgat, Marmaris ve Güvercinlik’te devam eden yangın söndürme çalışmalarını yürüten ekiplere ve bölgedeki vatandaşlara, Çine’nin doğal kaynak suyu Kaltun Su ulaştırıldı.

“TEK DİLEĞİMİZ BU YANGINLARIN BİRAN ÖNCE SÖNDÜRÜLMESİ”

Tüm ülke halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, “Son günlerde gelen yangın haberleri adeta ciğerlerimizi yaktı. Yangınlar nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyor, tüm bu bölgelerdeki vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyoruz. Çine’de faaliyet gösteren su şişeleme firmamızdan Manavgat’a bir TIR, Marmaris ve Güvercinlik bölgelerine de kamyonetlerle su desteği ulaştırdık. Çünkü orada ülkemizin ciğerleri, müdahale eden ekiplerin ve vatandaşlarımızın içleri yandığını biliyoruz. Tek dileğimiz bu yangınların biran önce söndürülmesi ve suçluların da adalete teslim edilmesidir” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler