26 Nisan 2024, Cuma

Cumhuriyet coşkusuna 2 bin Türk Bayrağı ile ortak oldular

29 Ekim 2021, Cuma 14:08

     


Tüm yurtta olduğu gibi Çine’de de Cumhuriyetin 98. Kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı. Çine’de gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı töreninde vatandaşlara, Çine Vinç firması tarafından 2 bin adet Türk Bayrağı dağıtıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Yolboyu Mahallesi’nde faaliyet gösteren, 20 personeli ve 25 farklı araç ile hizmet veren Çine Vinç işletmecisi Mehmet Memiş, Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmak istediklerini ve bu nedenle Türk Bayrağı dağıtmaya karar verdiklerini belirtti.

Türk Bayrağı’na olan bağlılığını ve sevgisi nedeniyle bedeller de ödemek zorunda kaldığını belirten Çine Vinç işletmecisi Mehmet Memiş, “Firmamıza ait tüm araçlarımızda ve işletmemizde çok sayıda Türk Bayrağı yer almakta. Araçlarımızda bulunan Türk Bayrakları nedeniyle Çine Bölge Trafik Amirliği ekiplerinin cezalarına maruz kalsak da, bu bayrak sevgimizi engel olamaz. Bayrak bizim namusumuz ve şerefimiz. Türk Bayrağı uğruna her türlü bedeli ödemeye hazırız. Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü ve bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Türk halkının bu coşkusuna ortak olmak adına 2 bin adet Türk Bayrağı dağıttık. Bu nedenle çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Çine Vinç firması olarak tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler