27 Nisan 2024, Cumartesi

Vali Aksoy Çine OSB Genel Kuruluna katıldı

25 Ekim 2021, Pazartesi 19:37

     


Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti 2021 yılı Genel Kuruluna katıldı. Vali Aksoy, daha sonra OSB alanında incelemelerde de bulundu.

 

Çine OSB Müteşebbis Heyeti Genel Kurulu, Çine Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Yapılan Genel Kurula, Çine Kaymakamı ve aynı zamanda OSB Başkanı Turan Erdoğan ile 18 kişilik Müteşebbis Heyeti katıldı.

 

Yapılan toplantıda OSB alanındaki çalışmalar, ihtiyaçlar ve talepler ele alındı. 73 fabrika alanı bulunan OSB’de 67 firmanın faaliyetlerine devam ettiği belirtilirken, mevcut 2 bin 800 dönümlük alanın yetersiz kaldığı ve bu nedenle 800 dönüm genişleme yapılması için Ticaret Bakanlığı’na müracaat edildiği ifade edildi. Ayrıca, OSB alanı ile Karpuzlu Karayolu alanı içerisinde kalan bölümün yetersiz kaldığı ve bunun için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yolun yapımı için talimat verildiği kaydedildi.

 

Çine Kaymakamlığı’nda gerçekleşen toplantı sonrası Vali Hüseyin Aksoy, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ve Müteşebbis Heyeti üyeleri OSB alanında incelemelerde bulundu. Vali Aksoy bazı firmalara da ziyaret gerçekleştirerek taleplerini dinledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler