27 Nisan 2024, Cumartesi

Dinçer göreve gelmeden hizmet getirmeye devam ediyor

13 Mart 2024, Çarşamba 10:36

     


Çine’nin Akçaova Mahallesi’nde yapımına başlanan köprü çalışmalarını inceleyen Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, şimdi de Karakollar Mahallesi’nin kanayan yarısı haline gelen Kireççi Deresi’nin ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Akçaova Mahallesi’nde Baloğullar Deresi üzerine yapımı devam eden köprü inşaatında incelemeler yapan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, bir müjde de Karakollar Mahallesi halkına verdi.

Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Cumhur İttifakı ortakları ile yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ederken, kendilerine iletilen soruların çözümü için de çare olmaya devam ediyor. AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile birlikte ilçenin acil sorunlarını gidermeye devam ettiklerini belirten Ali Dinçer, Karakollar Mahallesi içerisinden geçen Kireççi Deresi Islah çalışmalarının yapımına başlanması için Karakollar mahallesi Kireççi Deresi Islah çalışmaları için sözleşmeye imzaların atıldığı müjdesini verdi.

“KİREÇÇİ DERESİNE BİN 100 METRE U KESİTLİ BETONARME DUVARLI KANAL VE MENFEZ İMALATI YAPILACAK”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “AK Parti Aydın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın katkılarıyla gerçekleşen Karakollar Mahallemizdeki Kireççi Deresi Islahı işinin sözleşmesi yapıldı. DSİ 21.Bölge Müdürümüz Birol Çınar ile yüklenici firma tarafından imzalar atıldı. İmzalanan sözleşme kapsamında Kireççi Deresine bin 100 metre U kesitli betonarme duvarlı kanal ve menfez imalatı yapılacak. Devletimiz Karakollar Mahallesine, sözleşme bedeli 14 milyon 300 bin 300 TL yatırım hizmetini sunmuştur. 450 takvim günü içinde bitirilmesi planlanan ıslah çalışmasının Karakollar Mahallesine hayırlı olmasını dilerim. Başta Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Seçim çalışmalarımız kapsamı boyunca halkımıza anlatamaya çalıştığımız ‘Üçlü Hizmet Güçlü Çine’ sloganımızda anlatmaya çalıştığımız budur. Bu getirdiğimiz yatırımlarla seçildiğimiz andan itibaren Çine’miz için arkamızda her daim devletimizin gücü olduğunu bir kerede vurgulamak isterim. Her zaman dediğim gibi ‘Mustafa Savaş ve Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine” dedi.

“EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Karakollar Mahallesi Muhtarı Gültekin Celep ise, “Mahallemin sorunun çözümünde yardımcı olan AK Parti Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş başta olmak üzere, Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayımız Ali Dinçer’e, DSİ 21. Bölge Müdürümüz Birol Çınar’a ve tüm emeği geçen herkese mahalle sakinlerim ve kendim adına teşekkür ederim” diye konuştu. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler