27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Vinç de Hasan’ın talebine koştu

3 Kasım 2021, Çarşamba 17:30

     


Çine’de yaşayan zihinsel engelli Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı talebine, Çine Vinç işletmesi de sessiz kalmadı. Hasan Bayram’ı evinde ziyaret eden Çine Vinç Müdürü İlker Akcan, dev Türk Bayrağını hediye etti. Akcan ile Bayram Türk Bayrağını birlikte astı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’nin Kargı Mahallesi’nde yaşayan 28 yaşındaki zihinsel engelli Hasan Bayram’ın büyük bayrak isteğini, Çine Vinç firması da yerine getirdi. Hasan Bayram ile annesi Yadigar ve babası Adnan Bayram’ı evlerinde ziyaret eden firma Müdürü İlker Akcan, aileye çeşitli hediyelerde takdim etti.

“TÜRK BAYRAĞI SEVGİSİNİN HASAN’DA ÇOK DAHA FAZLA OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Çine Vinç firması sahibi Mehmet Memiş’in selamlarını da ileten İlker Akcan, Hasan Bayram ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Her hangi bir ihtiyaçları olduğunda karşılamaya hazır olduklarını belirten Akcan, “Her Türk vatandaşında olması gereken Türk Bayrağı sevgisinin Hasan’da çok daha fazla olduğunu gördük. Bu da bizi fazlasıyla mutlu etti. Biz Türk Bayrağı nedeniyle bedeller ödeyen bir firmayız, gerektiğinde daha fazla bedel ödemeye de hazırız. Hasan bizim için özel biri ve onun her isteğini yerine getirmek isteriz” diye konuştu.

“ONU DA SİZ YERİNE GETİRMİŞ OLDUNUZ”

Çine Vinç işletmecilerine ve İlker Akcan’a bu duyarlılığından dolayı baba Adnan Bayram teşekkür etti. Hasan’ın bütün isteğini yerine getirmek ve onu mutlu edebilmek için çaba gösterdiklerini belirten Adnan Bayram, “Evimizin bahçe girişinden itibaren tüm evimizin içi Hasan’ın astığı bayraklar ile donatılmış durumda. Ama son dönemlerde daha büyük Türk Bayrağı isteği vardı. Onu da siz yerine getirmiş oldunuz. Allah sizden razı olsun” dedi.

Bayram ailesinin evinde bulunan onlarca Türk Bayrakları içerisinde rengi solmuş olanları da yenileme sözü veren İlker Akcan, kendilerine 5 adet daha Türk Bayrağı ulaştıracağının sözünü verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler