27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Belediye Meclisi’nden Başkan Dinçer’e yetki

2 Kasım 2021, Salı 17:58

     


Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Çine Belediyesi’ne hibe edilecek 2 aracın teslim alınması ve ‘Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği’ şartının imzalanması konusu Belediye Meclisi Başkan Enver Salih Dinçer’e yetki verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı, Belediyesi Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Enver Salih Dinç’in Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda, 3 gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

“BU ARAÇLARI HİBE OLARAK TALEP EDECEĞİZ”

İlk gündem maddesinde yer alan ‘Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nden araç talep edilmesi’ konusunda açıklama yapan Başkan Dinçer, “Akçaova’da yaşadığımız yangın döneminde bölgeye gelen Tarım ve Orman Bakanımızdan bir arazöz ihtiyacımız olduğu söylemiştik. Şimdi çift kabin bir pikap vermek istediklerini söylediler. Arazöz için meclis kararı almamıza gerek yok ama çift kabin araç için meclis kararı almamız gerekiyor. Eğer bana yetki verirseniz Orman Genel Müdürlüğü’nden bu araçları hibe olarak talep edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Gündemin ikinci maddesinde yer alan ‘2021 Yılı Çine Belediyesi Tarifeleri içinde yer alan zeytin sıkımı ve zeytinyağı fiyatlarının görüşülmesi’ hususu incelenmek üzere ilgili komisyona havale edildi. Gündemin 3. maddesinde “Yerel Yönetimlerde Kadınları Güçlendiriyoruz” projesine katılım sağlanması ve Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı’nın İmzalanması huşunda, Çine Belediyesi Sosyal Projeler Sorumlusu Sır Cemal Dinçer, meclis üyelerine ayrıntılı olarak bilgilendirmede bulundu. Gündemin 1 ve 3’üncü maddesi hakkında Başkan Dinçer’e, Çine Belediyesi Meclis Üyeleri oy birliği ile yetki verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler