28 Nisan 2024, Pazar

Çine'nin gururu Türkiye Milli Futbol Gençler Kampında

29 Kasım 2023, Çarşamba 10:05

     


Aydın’ın Çine İlçesi’nde Evciler Spor formasını giyen Halis Altıntaş, U 14 Milli Takım Gençler Bölge Karması 2. Etap Kampına katıldı.

Namık Kemal Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Halis Altıntaş, başta ailesi, ilçesi ve Aydın’ı gururlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ege Bölgesi seçmelerinde gösterdiği başarılı performansın ardından İzmir'deki seçmelerde U 14 Milli Takımı'na seçilen Halis Altıntaş, Antalya Side’de 28 Kasım 09 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen kampta yer aldı.

Çine Evciler Spor Kulübü’nde forma giyen ve Altınordu Çine Futbol Okulu öğrencisi Halis Altıntaş, hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu ifade etti. Oğullarıyla gurur duyduklarını belirten Akın Altıntaş da, “Oğlumuz, Çine’den yetişen ilk ve tek Milli Takım oyuncusu oldu. Bu gurur bizim olduğu kadar, ilçemizindir. Biz ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanındayız. İnşallah onu A Milli Takım forması giydiğini dönemleri görür ve o heyecanı da yaşarız” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler