29 Nisan 2024, Pazartesi

Çine’de 100. Yıl Kupası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün oldu

25 Ekim 2023, Çarşamba 11:21

     


Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen 100. Yıl Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın 1.’si İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımı oldu.

Cumhuriyetin 100.yıl etkinlikleri kapsamında Çine Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen Voleybol Turnuvasına, İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse ve Çine Gençlik ve Spor Müdürü başta olmak üzere kurum müdürleri ve personelleri katıldı.

Cumhuriyetin 100. yılı şerefine düzenlenen turnuvanın final müsabakasını Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım İlçe Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi. Finalde müsabakasını 3-1'lik set üstünlüğüyle Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı. Turnuvanın birincisi olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımı kupasını, İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse'nin elinden aldı. Turnuvanın ikincisi İlçe Tarım Müdürlüğü kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan'dan alırken, üçüncü Çine Devlet Hastanesi takımının kupasını da, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer takdim etti.

“VATANDAŞIMIZIı SPORUN İÇERİSİNDE TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Turnuva hakkında konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, "Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır bir turnuvayı final müsabakasıyla sona erdirdik. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Turnuvanın organizasyonunu bize yakışır şekilde yapmaktan dolayı mutluyuz. Turnuvada tüm müsabakaların dostluk içerisinde ve seyir zevki yüksek geçmesi bizleri mutlu ediyor. Bu tür turnuvalarla insanlarımızı sporun içerisinde tutmaya devam edeceğiz" dedi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler